Szállodák

Hotel Nacional Vlore ***

Ez a szállás 2 perces sétára van a vízparttól. Az étteremmel és bárral rendelkező Hotel Nacional Vlore szálloda mindössze 100 méterre található a tengerparttól, míg Vlorë városközpontjától 1 km-re. A hotel légkondicionált szobákat és apartmanokat kínál ingyenes Wi-Fi-vel. A helyszínen ingyenes parkolásra van lehetőség.

A szálloda minden lakóegysége kábel-TV-vel felszerelt, az apartmanban pedig konyhasarok is rendelkezésre áll, étkezővel. A zuhanyzóval rendelkező, saját fürdőszobákban törölköző biztosított. Néhány lakóegységből a tengerre nyílik kilátás.

A szálloda étterme helyi, albán, illetve nemzetközi ételeket kínál, a svédasztalos reggelit pedig naponta felszolgálják.

Az albán zászló háza mintegy 500 m-re érhető el a szállodától, míg a Kanina kastély 1,5 km-re található. Oricum város régészeti parkja 10 km-re helyezkedik el a Hotel Nacional Vlore épületétől. A Llogara Nemzeti Park 25 km-re terül el.

A helyi buszmegálló 200 méterre található a hoteltől. A kompkikötő 3 km-re érhető el, ahonnan Brindisi városba közlekednek járatok. Tirana város repülőtere 170 km-re található.