Szállodák

Hotel Liro ****

A Vlorë területén található Hotel Liro ingyenesen használható napozóágyakkal és napernyőkkel ellátott saját stranddal várja vendégeit. A mediterrán ételeket kínáló helyszíni bár és étterem tágas terasszal rendelkezik. A szálláshely egész területén díjmentes wifi biztosított.

A légkondicionált szobákhoz bútorozott, tengerre kilátást nyújtó erkély tartozik. Mindegyik szoba műholdas TV-vel, minibárral és széffel felszerelt. A saját fürdőszoba zuhanyzóval, hajszárítóval és ingyenes piperecikkekkel ellátott.

A Hotel Liro saját strandján számos vízi sportolási lehetőség kínálkozik. A helyszínen vagy a környéken számos programlehetőség várja a vendégeket, beleértve a szörfözést, búvárkodást és sznorkelezést.

Vlorë belvárosa és a festői Kuzum Baba-kilátó 6 km-en belül helyezkednek el. Az Oricum Régészeti Park 10 km-re látogatható. A Llogara Nemzeti Park 25 km-re terül el.

A helyi busz megállója közvetlenül a szálloda előtt található. Tirana nemzetközi repülőtere 150 km-re fekszik. A szálláshely parkolója ingyenesen használható.